Здравейте! Днес турбото ми приключи спорта...загуби мощност и кълба дим съответно. Имам въпрос-ако намеря 2256в мога ли да сложа моя актуатор от внт25? Пасва ли на двете болтчета точно и после настройка трябва ли или пак ще си разтоварва на 1 бар(условно) ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеЗдравейте! Днес турбото ми приключи спорта...загуби мощност и кълба дим съответно. Имам въпрос-ако намеря 2256в мога ли да сложа моя актуатор от внт25? Пасва ли на двете болтчета точно и после настройка трябва ли или пак ще си разтоварва на 1 бар(условно) ?Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!
Comment
-
Колеги, как се сваля предната броня? Подкалниците предполагам се свалят? И още един въпрос понеже ще сменям преден десен фар тъй като днес един ми отне предимство и фара е счупен, как да разбера и съответно да регулирам положението му на височина за да са на едно с другия фар.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, как се сваля предната броня? Подкалниците предполагам се свалят? И още един въпрос понеже ще сменям преден десен фар тъй като днес един ми отне предимство и фара е счупен, как да разбера и съответно да регулирам положението му на височина за да са на едно с другия фар.). Това е най-трудното. Другото се болтовете от предната част. За да достигнеш до горните, трябва да свалиш декоративните решетки. Остават тези отдолу. Те са лесно достъпни.
Фара ще регулираш посредством двата винта за реглаж за хоризонтален и вертикален наклон. Виждат се от горната страна на фара.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:27.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
И след това ще се регулират еднакво предполагам от копчето в купето за степените?Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Мести, колега!Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Според мен реглажа го направи на машина Има ги където се минават прегледи Взимат по 2 3 лева на фар но поне реглажа е както трябва Иначе трудно се уцелва Или свети по малко или заслепява насрещно движещите се По принцип десният фар мисля че е леко по високоALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Дайте мнение за ситроен С2 VTR или VTS. Че ми е влязла някаква муха, за жена ми ще е колата ама като се кача и аз да не чувствам, че е мъртво родена или друга опция до 5000 лв.
Благодаря предварително.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеНикой ли не е преправял турбо 2256в за 136 к.с. да сподели какво се преправя. Става ли от АР156?
Става с малко играчка.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Аз моите ги смених с такива с подгрев, и се оказа, че тези с подгрева имат една букса повечеи сега не знам как да я свържа, не че не може, ама трябва да се иде при ел. техник...иначе другите 3 букси си ги закачих и ел. контрола си бачка без проблем!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
Comment